[Epitesz] Rendkívüli ajánlat

Mencsik Gyula businessinfo at vipmail.hu
2006. Júl. 10., H, 17:30:12 CEST


Tisztelt Cég és Vállalkozás vezetők!

 

Magyarországon elsőként a Her-Szig Bt. Képviselet vezeti be és ad lehetőséget magyarországi azon cégek és vállalkozók részére, akik részt szeretnének venni üzleti ajánlataik alapján az Inter-Expó katalógusban.

A Her-Szig Bt. Képviselet egy rendkívül előnyös ajánlatot kínál azon belföldi cégek részére, akik szeretnék megismertetni cégüket, tevékenységüket, valamint ajánlatuk és kínálatuk alapján magyarországi és külföldi üzleti kapcsolatokat keresnek.

Az Inter-Expó katalógusban csak azon cégek, vállalkozók, ill. szolgáltatók vehetnek részt, akik minőségi munkát tudnak vállalni, exportképes árut gyártanak vagy szolgáltatásaik alapján piacot keresnek.

Ez az egyedül álló lehetőség most adott, hogy megismertesse a többi vállalkozóval is bel-és külföldön üzleti ajánlata alapján cégét, melyről a lakosság is értesül.



Amit kínálunk:

1,   A/4-es terjedelmű üzleti katalógusban történő megjelenés, melyben A/6-os hirdetési felületet tudunk biztosítani akár fotóval is, az Ön által leírt kereslet-kínálat, valamint tevékenysége alapján, elérhetőség megadásával.

2,   A katalógus 100. 000-es példányszámban készül, mely min. 50. 000 céghez és vállalkozóhoz jut el, valamint egyéb szervezetekhez és intézményekhez (Polgármesteri Hivatalok, Kamarák, Külképviseletek, Követségek, Nagykereskedelmi egységek, stb.)

3,   A leghatásosabb módot kínáljuk fel Ön részére, melyben üzleti sikert könyvelhet el, az ipar bármely területén, ha él ajánlatunkkal.

4,   A felkínált lehetőséget összesen 25. 000-Ft + Áfa-ért kínáljuk Ön részére, ami egyedülálló ajánlat.

5,   Jelentkezési határidő, írásban, e-mailen, vagy faxon: 2006. 07. 30.-ig

6,   Fizetési határidő: 2006. 07. 30.-ig

7,   Katalógus megjelenése: 2006. 08. 30.-a

8,   Keresletüket-kínálatukat, a Her-Szig Bt. üzleti honlapján is közzé tesszük 2006. 12. 30.-ig angol és magyar nyelven, az Interneten keresztül, hogy 36 ország területén, több mint 100.000 külföldi cég is értesüljön az Önök ajánlatairól és elérhetőségeiről.



Miért érdemes élni a felkínált lehetőséggel:

1,   Mert nem kell a terméket bemutatni és kiállítani, mellyel jelentős költséget takaríthat meg (szállítási, bérleti, kiállítási, szállási költség, stb.).

2,   Mert közvetlen kapcsolatot tudunk biztosítani a leendő ügyfelekkel igényük alapján a magyar és külföldi piacon.

3,   Mert információ nélkül nincs üzlet és ez a legjobb és leghatásosabb módja annak, hogy partnerkapcsolatot (üzletet) realizálhasson.

 

Amit kérünk:

1,   Fotó a cég telephelyéről, vagy logo, mely háttérképként jelenik meg A/6-os méretben, cégnév, cím, telefonszám, fax és e-mail elérhetőséggel.

2,   Kereslete-kínálata alapján milyen üzleti partnert keres az ipar bármely területén. (gyártót, forgalmazót, disztribútort, vegyes vállalati vagy együttműködő partnert, stb.).

 

Megjegyzés:

 

2006. 07. 30.-a után, már nem tudunk fogadni jelentkezéseket, a lapzárta miatt.

Üzleti ajánlata (kereslete-kínálata) célirányos terjesztést is jelent, az Ön által megadott információk (termékek vagy tevékenység) alapján, mely oda jut el postai terjesztéssel Cégvezetőknek címezve, amilyen iparág érdekelt benne. Külföldi cégek felé külön értesítéssel élünk, hogy mit kínálunk az Önök ajánlata alapján és annak elérhetőségéről.

 

Várjuk jelentkezését, hogy segíthessünk ajánlatunk alapján, hogy üzletet tudjon realizálni, hogy olyan partnert találhasson, akivel kapcsolatot alakíthat ki.

 

Tisztelettel:

 

Her-Szig Bt. Képviselet

Mencsik Gyula 

Cégvezető

E-mail:            herszig at t-online.hu

Mobil:             06-30/9462-562

____________________________________________________________
Ez az üzenet a Group-Mail v4.1 segítségével jutott el Önhöz.
(c) 1995-2006 SomaSoft Kft.   www.somasoft.hu
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://mailman.enaplo.hu/pipermail/epitesz/attachments/20060710/f95ce503/attachment.html 


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról