[Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes

jhidvegi jhidvegi at gmail.com
2009. Ápr. 30., Cs, 20:14:45 CEST


szepygab at gmail.com wrote:

> Még ezt se kell, bár iogen jó megoldás.
> Ha tudod mikor fejezte be az utolsó dagasztást, kiveszed a tésztát,
> kihúzod a lapátot, majd visszadobod a tésztát és szépen megsütöd.

Ez nem ilyen szerkezet, nem lehet csak úgy kivenni a lapátot.

Ha csak a keverést bíznám rá, a kelesztéskor ugye már nem kever? Mert 
akkor lehet, hogy egy egész kiló lisztet is bele tudnék rakni, és a sütő 
hőfokát állítanám be kelesztésre. Hallom, hogy ekkor is fűt a ketyere, 
csak gondolom nem forróra, csak langyosra fűt. Ezt ez a villanysütő is 
tudja.

(Azért érdekel a nagyobb kenyér, mert mindenkinek annyira izlik ez a 
nyomoronc is, amit sikerül csinálni, hogy semeddig se tart. :-) Márpedig 
csaknem 4 óra egy ilyen sütés.)

hjozsi 



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról