[Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes
jhidvegi
jhidvegi at gmail.com
2009. Ápr. 30., Cs, 20:14:45 CEST
szepygab at gmail.com wrote:
> Még ezt se kell, bár iogen jó megoldás.
> Ha tudod mikor fejezte be az utolsó dagasztást, kiveszed a tésztát,
> kihúzod a lapátot, majd visszadobod a tésztát és szépen megsütöd.
Ez nem ilyen szerkezet, nem lehet csak úgy kivenni a lapátot.
Ha csak a keverést bíznám rá, a kelesztéskor ugye már nem kever? Mert
akkor lehet, hogy egy egész kiló lisztet is bele tudnék rakni, és a sütő
hőfokát állítanám be kelesztésre. Hallom, hogy ekkor is fűt a ketyere,
csak gondolom nem forróra, csak langyosra fűt. Ezt ez a villanysütő is
tudja.
(Azért érdekel a nagyobb kenyér, mert mindenkinek annyira izlik ez a
nyomoronc is, amit sikerül csinálni, hogy semeddig se tart. :-) Márpedig
csaknem 4 óra egy ilyen sütés.)
hjozsi
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról