[Epitesz-barkacs] Magikus furesz

vajk fekete halaloszto at yahoo.co.uk
2009. Aug. 25., K, 21:57:39 CEST


en meg a nagy konyhakessel szoktam kenyeret vagni, ket mozdulattal, a hejanak lepattogasan kivul nulla morzsaval. de en nem vagyok iranyado, van a konyhaban harom nagykes, es mindent azokkal vagok.

vajk




________________________________
From: gyapo <gyapo at freemail.hu>
To: epitesz at lists.javaforum.hu
Sent: Tuesday, 25 August, 2009 21:01:02
Subject: Re: [Epitesz-barkacs] Magikus furesz


> Ezzel kenyeret kell vágni. Diétás, fogyókúrás dolog, mert a kenyér jelentõs részét morzsává varázsolja, amit ugye nem szoktunk megenni így direktben, csak összesöpörni, és kidobni.

Vilag eletemben sima elu kessel vagtam a kenyeret, amig vettem egy keskeszletet, amiben van egy hullamos elu kenyervago. Kiprobaltam, es azota a sima elu csak pihen, nagyon jo vele vagni, sokkal jobban belekap a ropogos kenyerhejba, es nem morzsal jobban. Azt hozza kell tenni, hogy ez a hullamos nem olyan, mint a zsebkeseknel szokasos serrated el, hanem valoban lagy hullamok vannak. Gozom sincs hogy fogom elezni ha szukseges lesz. Kis atmeroju puha hengert vonok be csiszolovaszonnal, es azt vegigfuttatom az elen, majd meglatom. Amugy profilozott kovel lehetne, az el hullamainak meretere faragott felulettel.

> A nõk miért nem érzik ezt, hogy nem frankó semmiféle éles késsel tányéron, zománcon... vágni? (Én már értem el a témában sikereket, de nem percek alatt!)

Na ez az, a muszaki ismeretek hianya. Kemenysegek, acel, uveg, tudni, hogy a keramiat bevono zomanc is uveg, ami a kesek anyaganal kemenyebb.

Udv.: gyapo

gyapokuk at cfwpont.hu

_______________________________________________
Epitesz mailing list
Epitesz at lists.javaforum.hu
http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz



      
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090825/834c0261/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról