[Epitesz-barkacs] mobil füstölő?

szepygab at gmail.com szepygab at gmail.com
2009. Már. 24., K, 21:59:54 CET


On 24 Mar 2009 at 21:54, Balázs Bámer wrote:
> Tehát mondjuk nyers pontyszeletb~Nl vagy keszegb~Nl is ki lehet indulni?
Abbol bizony. Sőt, így még a busa is egész ehetővé nemesedik.

> A fehérjék kicsapódnak annyira, mintha sütnénk? Magyarul hogy néz ki,
> amikor kész?
A fehérjék 42 fok fölött már kezdenek kicsapódni. Egy nem 
angolosra hagyott marhahús maghőmérséklete kb. 80 fok. A halnak 
ennél kevesebb is elég, de itt úgysem tudod nagyon pontosan 
szabályozni a hőmérsékletet. A lényeg az, hogy a tepsi feneke ne 
érje el a 200 fokot, nehogy kigyulladjon a fűrészpor.

Udv

szepygab
http://www.foszakacs.hu



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról