[Epitesz-barkacs] mobil füstölő?
szepygab at gmail.com
szepygab at gmail.com
2009. Már. 24., K, 21:59:54 CET
On 24 Mar 2009 at 21:54, Balázs Bámer wrote:
> Tehát mondjuk nyers pontyszeletb~Nl vagy keszegb~Nl is ki lehet indulni?
Abbol bizony. Sőt, így még a busa is egész ehetővé nemesedik.
> A fehérjék kicsapódnak annyira, mintha sütnénk? Magyarul hogy néz ki,
> amikor kész?
A fehérjék 42 fok fölött már kezdenek kicsapódni. Egy nem
angolosra hagyott marhahús maghőmérséklete kb. 80 fok. A halnak
ennél kevesebb is elég, de itt úgysem tudod nagyon pontosan
szabályozni a hőmérsékletet. A lényeg az, hogy a tepsi feneke ne
érje el a 200 fokot, nehogy kigyulladjon a fűrészpor.
Udv
szepygab
http://www.foszakacs.hu
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról