[Epitesz-barkacs] kellemes unnepeket + kolbasz fozocske
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2010. Dec. 24., P, 16:09:11 CET
<szepygab at gmail.com> 2010.12.24. 12:54:09 +1h-kor írta:
> cst írta 24 Dec 2010 11:50 levelében:
> > ha a lo kolbaszkajahoz édesítoanyag kell, regen
> > (amikor meg kukoricaszirup nem volt ismert)
> > mit raktak bele helyette?
> Nem kell.
> A lóhús eleve kissé édeskés.
> A gyorsérlelésű kolbászokba szokás tenni szénhidrátot és starter
tényleg, a "gyorsérlelés" szó rajta is van a papírcsíkon
> kultúrát. Ez beindít egy tejsavas erjedési folyamatot, ami hamar
> konzerválja a terméket. Ha túladagolják, jellegzetes savanykás ízt
> kap.
no, életem első és utolsó "gyorsérlelésű" túladagolt lókolbásza volt, amit
kifogtam tegnap :-(
köszi
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról