[Epitesz-barkacs] kellemes unnepeket + kolbasz fozocske

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2010. Dec. 24., P, 16:09:11 CET


 <szepygab at gmail.com> 2010.12.24. 12:54:09 +1h-kor írta:

> cst írta 24 Dec 2010  11:50 levelében:
> > ha a lo kolbaszkajahoz édesítoanyag kell, regen
> > (amikor meg kukoricaszirup nem volt ismert)
> > mit  raktak bele helyette?
> Nem kell.
> A lóhús eleve kissé édeskés. 
> A gyorsérlelésű kolbászokba szokás tenni szénhidrátot és starter 

tényleg, a "gyorsérlelés" szó rajta is van a papírcsíkon

> kultúrát. Ez beindít egy tejsavas erjedési folyamatot, ami hamar 
> konzerválja a terméket. Ha túladagolják, jellegzetes savanykás ízt 
> kap. 

no, életem első és utolsó "gyorsérlelésű" túladagolt  lókolbásza volt, amit
kifogtam tegnap :-(

köszi


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról