[Epitesz-barkacs] mustfokolo kerdes

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2010. Jan. 30., Szo, 19:46:49 CET


 <szepygab at gmail.com> 2010.01.30. 07:51:07 +1h-kor írta:

> Mágus Bérprogram Demo  írta 30 Jan 2010  1:17 levelében:
> > namármost ugyanígy bes~nríthet~N a paradicsompüré is 
> > és a szilvalekvár is :-)
> Paradicsompürére nagyon jó dolog lehetne, megőrizné a friss ízét - 
> mindössze utána fagyasztva lehetne csak tárolni az így készült 
> sűrített paradicsomot.
> Szilvalekvár nem lenne belőle, csak sűrített szilvavelő. A lekvár 
> ízét meghatározza a hosszú főzés során létrejövő oxidáció.

köszi


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról