[Epitesz-barkacs] mustfokolo kerdes
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2010. Jan. 30., Szo, 19:46:49 CET
<szepygab at gmail.com> 2010.01.30. 07:51:07 +1h-kor írta:
> Mágus Bérprogram Demo írta 30 Jan 2010 1:17 levelében:
> > namármost ugyanígy bes~nríthet~N a paradicsompüré is
> > és a szilvalekvár is :-)
> Paradicsompürére nagyon jó dolog lehetne, megőrizné a friss ízét -
> mindössze utána fagyasztva lehetne csak tárolni az így készült
> sűrített paradicsomot.
> Szilvalekvár nem lenne belőle, csak sűrített szilvavelő. A lekvár
> ízét meghatározza a hosszú főzés során létrejövő oxidáció.
köszi
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról