[Epitesz-barkacs] csokulcs jellegu
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2010. Okt. 30., Szo, 21:06:33 CEST
jhidvegi <jhidvegi at gmail.com> 2010.10.30. 18:27:19 +2h-kor írta:
> Mágus Bérprogram Demo wrote:
>
> > ami megspórolható, az már első lépésben a kaján volt :-(
>
> Ezt ugye nem mondod komolyan? (Kérdezem _kaján_ vigyorral. :-) )
sok-sok évvel ezelőtt ( feleségem érzékeny gyomrú ) folyamatosan leszűkült
a kereskedelmi forgalomban levő "élelmiszernek látszó" anyagok listája...
a 400Ft-os párizsit, meg hasonló occsót nem veszünk, az 1200Ft-os párizsira
meg pláne nem költünk
több, mint 10évvel ezelőtt "7decis parafadugós" (tehát messze nem kannás)
kategóriából akkoriban 10 fajtából 9-ben is a borkén és hasonló
vegyület annyi volt, hogy azóta csak annyi bort van, ami a saját szőlőnkből
van erjesztve.
füst ízűekre sem költünk, és az (ausztrál fűrészporos) eperízűekre sem
(ha nagyon kell a füstölt, kémcsőben 2gyufaszál mennyiségű keményfából
ledesztillálom kémcsőben)
vélhetően, ha több pénzünk lenne, akkor sem rohannék az ízfokozós
termékekért
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról