[Epitesz-barkacs] fagyasztó szekrény fogyasztás
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2010. Sze. 1., Sze, 15:09:44 CEST
jhidvegi <jhidvegi at gmail.com> 2010.09.01. 10:54:19 +2h-kor írta:
> Én megértem, hogy adalékolni kell különféle okokból, de régen miért nem
> kellett?
> A konzervben az a jó, hogy lehetséges a csíramentes lezárás, tehát elvileg
> nem
> romlana meg akkor se, ha semmit nem adnának hozzá. Üzleti célú lehet, de
> ráfagynak, mert szerintem pont ezek miatt sokkal kevesebben veszik.
>
energia....
a húskészítményeknek 125celsius kell
a borszó, zöldbab, stb 112celsius
10celsiusszal kevesebb kell, ha vegyszerezik
azt az energiát spórolják meg
További információk a(z) Epitesz levelezõlistáról