[Epitesz-barkacs] fagyasztó szekrény fogyasztás

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2010. Sze. 1., Sze, 15:09:44 CEST


jhidvegi  <jhidvegi at gmail.com> 2010.09.01. 10:54:19 +2h-kor írta:

> Én megértem, hogy adalékolni kell különféle okokból, de régen miért nem
> kellett? 
> A konzervben az a jó, hogy lehetséges a csíramentes lezárás, tehát elvileg
> nem 
> romlana meg akkor se, ha semmit nem adnának hozzá. Üzleti célú lehet, de 
> ráfagynak, mert szerintem pont ezek miatt sokkal kevesebben veszik.
> 

energia....

a húskészítményeknek 125celsius kell
a borszó,  zöldbab, stb 112celsius

10celsiusszal kevesebb kell, ha vegyszerezik
azt az energiát spórolják meg


További információk a(z) Epitesz levelezõlistáról