[Epitesz-barkacs] fagyasztĂł szekrĂŠny fogyasztĂĄs
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2010. Sze. 1., Sze, 19:19:09 CEST
<szepygab at gmail.com> 2010.09.01. 15:43:51 +2h-kor írta:
> Mágus Bérprogram Demo írta 1 Sep 2010 15:09 levelében:
> > a húskészítményeknek 125celsius kell
> Mihez?
> Épp ma ebédeltem egy darab bõrös császárt, amit 80 fokon "sütöttem",
> és még a bõre is vaj puha volt.
pl. üveges sertéspörkölt, vagy fémkonzervben levõ húsanyaghoz
konzervgyári szakkönyv alapján én is kipróbáltam
(a kukta szelepsúlyát 2szeresére növelve a 112celsiusból 125celsius lesz
)
> > a borszó, zöldbab, stb 112celsius
> Ennyi van egy kuktában.
igen, így zöldbab vegyszer nélkül is eláll,
a háztartási max. 100celsius mellett vegyszer is kell
igen, 1,6bar és 112celsius
125celsiusra feltornászva 3,2bar
További információk a(z) Epitesz levelezõlistáról