[Epitesz-barkacs] kerítés

Orbán Mihály minyu at freemail.hu
2020. Jún. 13., Szo, 13:44:37 UTC


Sziasztok! 
Apósom háza szomszédos a testvére házával. Eddig a két telek közt, a kerti részen nem volt kerítés, hiszen testvérek közt erre nem volt szükség. 
Néhány napja a tesó eladta a kertjét, amit építési teleknek vett meg valaki. 
Üzenetet kaptunk, hogy kerítést kellene csinálnunk erre a cirka 25-30 méteres szakaszra.
Ezzel nincs gond, hiszen azt a részt valóban apósomnak kellene kerítéssel ellátni. Az új tulaj, azonban adott egy listát, hogy milyen kerítést szeretne oda és az milyen költséggel járna. 
200000 ft-ot hozott ki  a tervben. 
Azt tudom, hogy mivel nekünk kell ott kerítenünk, olyan kerítést csinálunk, amilyet akarunk, természetesen az ésszerűség határain belül. Nekünk megfelelne egy sima dróthálós kerítés némi beton alappal, amiben vas csövek, vagy zártszelvény lenne az oszlop. 
A kérdésem, hogy jól gondolom-e, a fent leírtat, valamint hogy egyáltalán kötelező-e kerítést csinálni, nem lenne-e elég mondjuk egy sövény, vagy egy műanyag háló. Kutya, egyéb állat nincs, aminek a mozgását korlátozni kellene.
A történethez hozzátartozik, hogy apósom öregek otthonában él, nyugdíja éppen hogy fedezi ennek a költségét. Eddig a ház lakatlan volt, de jó állapotú, rövidesen azonban egy rokon hölgy fog beköltözni, egyedül. A kertet, ahova a kerítés kellene, egy másik rokon műveli, nyaranta kb 4-5-ször megy oda.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat!

Misi  
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20200613/41d4f135/attachment.htm>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról