<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
<font size="-1"><font face="Verdana">Jól néz ki! Kár, hogy a konfitált
kacsacombot nem fotóztam le (meg hogy az ízét nem lehet mellékletben
átküldeni :))<br>
<br>
<br>
Gábor<br>
</font></font><br>
2009.03.07. 18:08 keltezéssel, <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:szepygab@gmail.com">szepygab@gmail.com</a> írta:
<blockquote cite="mid:49B2B819.22016.14EE4AD6@szepygab.gmail.com"
 type="cite">
  <pre wrap="">On 7 Mar 2009 at 17:57, Acs Gabor wrote:
  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">És mennyire tartós ez az alacsony hŃmérsékleten kezelt házi
felvágott? 
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->Hűtés kérdése, mindenesetre nem egy ultrapasztőrzött termék.
Nekem jó hűtőben megbontva is simán eláll egy hétig.
Vettem műbelet a Soroksári úton, olyan fólia belet (ez spec piros 
volt, de nem ez a fontos jellemzője), nem azt a zörgős, 
papírszerűt, amit minden áruházban kínálnak. Ez oxigéndiffúzió-
mentesen zár. Megkötöttem, visszahajtottam, ismét megkötöttem, 
vagyis alaposan lezártam. Mikor kiveszed a hőkezelésből, 
gyakorlatilag steril, és az is marad, amíg meg nem bontod. Azért 
hetekre inkább a fagyasztóba tedd, bár utána kicsit szétesősebb.

  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">Azért is érdekes nekem ez a technika, mert mostanában többféle kaját
készítettem konfitálással, de ott 80-90 fok kell és 5-10 óra.
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->Végül is az időt az határozza meg, hogy a közepe is elérje a 
kivánt hőmérsékletet. Nagyon finom egybe sült, bőrös lapockát 
lehet csinálni este sütőbe téve 90 fokra, és délben tálalva. 
Lehet az első fél órában 200 foiókon megkapatni, hogy a külseje 
szép piurult legyen. Ez esetben még betakarni sem kell, de egy 
sütőzacskó csodákra képes. Volt már, hogy nem pirítottam meg 
előre és nem volt idő tálalás előtt felhúzni a sütő hőfokát. 
Ekkor jött jól a gázos forrasztólámpa. 
Szerintem a képen látható eredmény egész mutatós lett :-)

  </pre>
</blockquote>
<br>
</body>
</html>