<html><head><style type="text/css"><!-- DIV {margin:0px;} --></style></head><body><div style="font-family:times new roman,new york,times,serif;font-size:12pt"><div>az en villanysutomben ropogos teteju hust az eletben nem csinalsz ha nem tamasztod ki az ajtajat...<br><br>van amihez gyarilag adnak is kitamasztot.<br><br>vajk<br></div><div style="font-family: times new roman,new york,times,serif; font-size: 12pt;"><br><div style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;"><font size="2" face="Tahoma"><hr size="1"><b><span style="font-weight: bold;">From:</span></b> "szepygab@gmail.com" &lt;szepygab@gmail.com&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> Amatőr építészek és barkácsolók klubja &lt;epitesz@lists.javaforum.hu&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Friday, 29 May, 2009 18:16:28<br><b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [Epitesz-barkacs] suto
 hoszigetelese<br></font><br>Balázs Bámer írta 29 May 2009&nbsp; 16:39 levelében:<br>&gt; Ugyanakkor a bent képz~Nd~N vízg~Nzt ott is ki kell engedni,<br>&gt; ezért minimális vagy id~Nszakos szell~Nzés oda is kellene.<br>Kell?<br>Valóban van néhány recept, ahol fakanál nyelével ki kell támasztani a <br>sütőajtót - pl. habcsók - de sok recept meg inkább vizes edény <br>behelyezését írja el, hogy legyen benn elég pára - pl. kenyérsütés.<br><br>Udv<br><br>szepygab<br><a href="http://jokaja.hu" target="_blank">http://jokaja.hu</a><br><br>_______________________________________________<br>Epitesz mailing list<br><a ymailto="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu" href="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu">Epitesz@lists.javaforum.hu</a><br><a href="http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz" target="_blank">http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz</a><br></div></div></div><br>



      </body></html>