<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
2009.06.17. 9:31 keltezéssel, <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:szepygab@gmail.com">szepygab@gmail.com</a> írta:
<blockquote cite="mid:4A38B7C6.9584.1F07FBBA@szepygab.gmail.com"
 type="cite"><br>
  <pre wrap=""><!---->Sima akárhol kapható sima zacskó volt, de megteszi a folpack is

  </pre>
</blockquote>
<br>
<font face="Verdana">Akkor mégegyszer, csak hogy biztos jól értettem.
Fogok a hipermarket zöldségosztályán egy nejlonzacskót, és azt teszem a
sütőbe? Biztos jó ez, nem szabadul ki belőle valami káros anyag a
melegítéstől, ahogy haladunk az olvadáspont felé?</font><br>
<br>
<blockquote cite="mid:4A38B7C6.9584.1F07FBBA@szepygab.gmail.com"
 type="cite">
  <pre wrap=""></pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">Szerinted nem érdemes megküldeni a biztonság kedvéért úgy 90 fokkal?
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->Nem, az túl sok. Most nem tudok URL-t írni de keress maghőmérséklet 
táblázatot a neten, ami húsfajtánként megadja, a célhőmérsékletet.
Minél magasabb a sütő hőfaka, ammál hamarabb éri el a közepe is, de 
annál inkább túlmelegszik a szélet. Ha pedig túlmelegszik, akkor 
összeugrik, kiszárad, vizet ereszt.

  </pre>
</blockquote>
<br>
Épp a héten láttam a Metroban maghőmérséklet mérőt húshoz, és nem
értettem, mire jó az. Hát erre.<br>
<br>
<blockquote cite="mid:4A38B7C6.9584.1F07FBBA@szepygab.gmail.com"
 type="cite">
  <pre wrap="">Fogyni kellett (185 kg-ról). 
  </pre>
</blockquote>
<br>
Azt hiszem, ezzel a testsúllyal Te vagy a listakirály! :))<br>
<br>
<br>
Gábor
</body>
</html>