<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
Azért kérdeztem a sütőzacskót. Az egy celofán-szerű anyag, csirkét
szoktak benne sütni rendes, 200 Celsius körüli hőmérsékleten. De pl.
folpackot eszembe nem jutott volna sütőbe tenni.<br>
<br>
<br>
Gábor<br>
<br>
2009.06.17. 9:56 keltezéssel, Hofferek Attila írta:
<blockquote cite="mid:4A38A19C.2050200@soka.co.hu" type="cite">Acs
Gabor írta:
  <br>
  <blockquote type="cite">Akkor mégegyszer, csak hogy biztos jól
értettem. Fogok a hipermarket zöldségosztályán egy nejlonzacskót, és
azt teszem a sütőbe? Biztos jó ez, nem szabadul ki belőle valami káros
anyag a melegítéstől, ahogy haladunk az olvadáspont felé?
    <br>
  </blockquote>
  <br>
Én ilyet biztos nem csinálnék, mégha a mesterszakács lacibácsi mondaná,
akkor sem. Nem papírzscakóról van szó egészvéletlen?
  <br>
_______________________________________________
  <br>
  <br>
</blockquote>
</body>
</html>