<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
<font face="Verdana">A konfitálásban nincs vákuum, az zsír alatt
történik.<br>
Sőt jókaja leírásában sem láttam szót vákuumról!<br>
<br>
<br>
Gábor</font><br>
<br>
2009.06.17. 9:36 keltezéssel, Mágus Bérprogram Demo írta:
<blockquote cite="mid:DPG.WIN.403.0906170935220930872424@drotposta.hu"
 type="cite">
  <pre wrap="">Acs Gabor  <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:agabor@electrodesign.hu">&lt;agabor@electrodesign.hu&gt;</a> 2009.06.17. 09:16:39 +2h-kor írta:

  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">Ez egy sima, akárhol kapható sütőzacskó volt? Szerinted nem érdemes 
megküldeni a biztonság kedvéért úgy 90 fokkal?
Lehet, hogy már írtam, én kacsacombot konfitáltam úgy fél éve, az valami 
csoda volt!
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->
Te hogyan tudtad vákumozni?

  </pre>
</blockquote>
</body>
</html>