<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
<font face="Verdana">A konfitálásban nincs vákuum, az zsír alatt
történik.<br>
Sőt jókaja leírásában sem láttam szót vákuumról!<br>
<br>
<br>
Gábor</font><br>
<br>
2009.06.17. 9:36 keltezéssel, Mágus Bérprogram Demo írta:
<blockquote cite="mid:DPG.WIN.403.0906170935220930872424@drotposta.hu"
type="cite">
<pre wrap="">Acs Gabor <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:agabor@electrodesign.hu"><agabor@electrodesign.hu></a> 2009.06.17. 09:16:39 +2h-kor írta:
</pre>
<blockquote type="cite">
<pre wrap="">Ez egy sima, akárhol kapható sütőzacskó volt? Szerinted nem érdemes
megküldeni a biztonság kedvéért úgy 90 fokkal?
Lehet, hogy már írtam, én kacsacombot konfitáltam úgy fél éve, az valami
csoda volt!
</pre>
</blockquote>
<pre wrap=""><!---->
Te hogyan tudtad vákumozni?
</pre>
</blockquote>
</body>
</html>