<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html;charset=ISO-8859-2" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#330099">
<font face="Verdana">Fogalmam sincs, egy átlag nejlon, vagy folpack
miből készül (igaz, nem tőlem kérdezted). De nem jobb biztosra menni,
és direkt sütésre kitalált zacsit használni? Azzal mondjuk nem lehet
annyira lefojtani</font>, mint a fóliával. És milyen lenne alufóliába
becsavarni?<br>
<br>
<br>
Gábor<br>
<br>
2009.06.17. 15:01 keltezéssel, <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:szepygab@gmail.com">szepygab@gmail.com</a> írta:
<blockquote cite="mid:4A390517.8424.20360090@szepygab.gmail.com"
type="cite">
<pre wrap="">Hofferek Attila írta 17 Jun 2009 10:05 levelében:
</pre>
<blockquote type="cite">
<pre wrap="">Azt ne is tedd, abban annyi lágyítóanyag van, hogy ami abban készül étel
az egyenl~N lesz a kerti m~nanyagszékkel
</pre>
</blockquote>
<pre wrap=""><!---->Szerinted egy polietilén anyagban milyen lágyítók vannak és minek?
Nem kevered véletlenül a pvc-vel?
Udv
szepygab
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://jokaja.hu">http://jokaja.hu</a>
</pre>
</blockquote>
</body>
</html>