<html><head><style type="text/css"><!-- DIV {margin:0px;} --></style></head><body><div style="font-family:times new roman,new york,times,serif;font-size:12pt"><div>hat igy egyertelmu, hogy ha forrna, akkor azonnal megszunne a vakuum. meg az is, hogy nincs vakuum, csak jol ossze van nyomva a hus. az osszenyomast fel lehet fogni vakuumnak, csak elkepzelhetetlenul csekely vakuumnak.<br><br><br>vajk<br></div><div style="font-family: times new roman,new york,times,serif; font-size: 12pt;"><br><div style="font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 10pt;"><font size="2" face="Tahoma"><hr size="1"><b><span style="font-weight: bold;">From:</span></b> "szepygab@gmail.com" &lt;szepygab@gmail.com&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> Amatőr építészek és barkácsolók klubja &lt;epitesz@lists.javaforum.hu&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Sun, 6 December, 2009 22:40:04<br><b><span style="font-weight:
 bold;">Subject:</span></b> Re: [Epitesz-barkacs] vakuum zacskoban?<br></font><br>vajk fekete írta 6 Dec 2009&nbsp; 21:34 levelében:<br>&gt; mi az a vakuum zacsko?<br>Szeletelt parizert, stb. szoktak vákuumtérben lehegesztett <br>(többrétegű fólia) zsacskóban árulni. <br>Nem hiszem, hogy nem ismered :-)<br><br>A sous-vide főzési technológiában használják. A befűszerezett húst <br>(zöldséget) vákuumban behegesztik és alacsony hőfokon (60-80 fok) <br>hosszú időn át hőkezelve készítik el.<br>Ezzel kapcsolatban írta egy szakács, hogy itt alacsonyabb a víz <br>forrpontja, amit nem hiszek el.<br><br>Udv<br><br>szepygab<br><a href="http://jokaja.hu" target="_blank">http://jokaja.hu</a><br><br>_______________________________________________<br>Epitesz mailing list<br><a ymailto="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu" href="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu">Epitesz@lists.javaforum.hu</a><br><a
 href="http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz" target="_blank">http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz</a><br></div></div>
<!-- cg2.c941.mail.ird.yahoo.com compressed/chunked Mon Dec  7 00:33:27 PST 2009 -->
</div><br>



      </body></html>