<div class="gmail_quote">2010/10/14 Hofferek Attila <span dir="ltr"><<a href="mailto:hofi@soka.co.hu">hofi@soka.co.hu</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
2010.10.14. 12:27 keltezéssel, PMerlin.ML (GMail) írta:<div class="im"><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
2010.10.14. 11:35 keltezéssel, vajk fekete írta:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
ontottvas tepsi?<br>
</blockquote>
Az jó lehet, főleg az alacsonyabb falú, de van-e olyan vastag aljú,<br>
amely már elegendő az indukcióhoz?<br>
Vékony aljúval próbálkoztam (szomszédnak olyan van :-) ), de a főzőlap<br>
"E" mint "Error" üzenetet küldött a próbálkozásra!<br>
</blockquote>
<br></div>
Józsi szerint elég a vékony is. </blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Felfekszik rendese, vagy rücskös az alja, légrés van?</blockquote><div>Érintkezik az üveglappal a teljes síkon, nincsenek rücskök, kiállások.</div>
<div>De találkoztam már olyan serpenyővel is, amely biztos, hogy vasból (acélból) készült, de a vékonysága miatt nem lehetett használni. </div><div><br></div><div><br></div><div>Üdv:</div><div> Laci</div><div><br></div>
<div><br></div></div>