<html><head><style type="text/css"><!-- DIV {margin:0px;} --></style></head><body><div style="font-family:'times new roman', 'new york', times, serif;font-size:12pt"><div>szia!</div><div><br></div><div>betettem a sutobe.&nbsp;</div><div>gyomber nem volt itthon, meg a fuszerekkel amugy is elmentem a magam iranyaba, de azt, hogy eloszor pirit, aztan lassan, meg hogy nincs parolas, azt megfogadtam. ejfelre vagy kesz lesz, vagy nem. legrosszabb esetben korbefarajuk mint az okrot, aztan a kozepet visszatesszuk. meg szerintem sorrel is meg fogom kinalni.</div><div><br></div><div>maghomerom nincs, pedig jezuska szemezett vele. racsom sincs, amit ala tettem volna, 4db egymasbaakasztott villa van alatta. az en sutomon 60 fok a legalacsonyabb :-)</div><div><br></div><div>vajk</div><div><br></div><div style="font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><br><div style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;font-size:10pt"><font size="2"
 face="Tahoma"><hr size="1"><b><span style="font-weight: bold;">From:</span></b> "szepygab@gmail.com" &lt;szepygab@gmail.com&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> Amatőr építészek és barkácsolók klubja &lt;epitesz@lists.javaforum.hu&gt;<br><b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Fri, 31 December, 2010 10:46:49<br><b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [Epitesz-barkacs] fozes: nagy hus egyben sutese<br></font><br>vajk fekete írta 31 Dec 2010&nbsp; 9:36 levelében:<br>&gt; Mit lehetne ebbol csinalni? Arra gondoltam hogy befuszerezem,<br>&gt; bealufoliazom, parolom egy par orat, aztan sutom par orat, sorrel<br>&gt; locsolom, aztan csak nem lesz rossz. Jo lesz igy?<br>Itt egy recept (ékezetek nélkül), ha van hozzá elég időd.<br>4 kg-oshoz nem kell 23 óra. Ha este beteszed, másnap ebédre pont el <br>is készül.<br><br>Marinált sült sonka <br>Annyiban sonka, hogy egy egesz
 elsocomb(lapocka) mindenestul kell <br>hozza. (kb 9 kg) remek Szilveszteri malackent talava is. A bort <br>vagdald be negyzetesen, majd ked be a hust a kovetkezo marinaddal. 6 <br>gerezd fokhagyma reszelve, 1 cm friss gyombergyoker reszelve <br>(barmelyik Tescoban, Auchanban kaphato) <br>2 friss, piros chilipaprika vagy <br>1 teaskanal szaritott chilipaprika darabkak, (ha friss akkor <br>szethasitani, magjat ereit kiszedni es nagyon aproravagdalni). <br>3 evokanal olivaolaj (mezitlabas nem a draga extra szuz) 4 evokanal <br>sherry- vagy rizsecet. Ezt az egeszet mozsarban vagy robotgeppel <br>lahetoleg sima peppe keverni es a husba bemasszirozni. Szo szerint <br>lehet 5-10 percig, puhabb lesz a hus!<br>Ezutan tedd a sutoedenybe, tepsibe egy racsra&nbsp; boros reszevel felfele <br>es 30 percig forro homersekleten sussd at. A felora elteltevel vedd <br>ki a sutobol, forditsd meg, csavard a gombot 120 C fokra (a suton <br>levo legalacsonyabb homersekletre)
 es most kapaszkodj, hagyd a <br>sutoben 23 oran keresztul (a minimumon nem fogyaszt sokat, probald ki <br>) ezen a&nbsp; homersekleten. Lehet tovabb is! Vacsora elott 40 peccel <br>vedd ki, fordits ismet a boros reszet folulre es forro (240 C) <br>sutoben sussed ropogosra. Macerasnak tunik pedig csak par perc az <br>amit effektive dolgozni kell vele es az eredmeny egy fantasztikus <br>finom, kulonleges izu ropogos malac.<br><br>Üdv<br><br>szepygab<br><a href="http://jokaja.hu" target="_blank">http://jokaja.hu</a><br><br>_______________________________________________<br>Epitesz mailing list<br><a ymailto="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu" href="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu">Epitesz@lists.javaforum.hu</a><br><a href="http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz" target="_blank">http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz</a><br></div></div><div style="position:fixed"></div>


</div><br>



      </body></html>