<div dir="ltr"><div><div><div><div><div>Sziasztok!<br><br></div>Nálunk a kandallóban szokott maradni egy maréknyi faszén.<br></div>A kandalló azon részén, ahol nincs alul légbeáramlás.<br></div>Szóval szinte munka nélkül tudok napi néhány dkg-ot &quot;készíteni&quot;.<br>
</div>Csak a hamuból kell kiszedni. :-)<br><br></div>Üdv. Tibi<br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">2013. november 19. 22:21 Cser Tamas írta, <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:maguspr53@gmail.com" target="_blank">maguspr53@gmail.com</a>&gt;</span>:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Varga Tibor &lt;<a href="mailto:vargat61@gmail.com">vargat61@gmail.com</a>&gt; írta, 2013.11.19.:<br>
&gt; Sziasztok!<br>
&gt;<br>
&gt; Vajon mi a különbség egy ilyen aktívszén,meg a faszén között?<br>
&gt; További kérdésem, hogy van-e lényeges különbség a kereskedelmi faszén<br>
&gt; és a kályhából, kandallóból kiszedett faszén között?<br>
<br>
az egyik (már elegge parazslo) rönköt szerettem volna<br>
&quot; leallitani &quot;, és porlasztott vízzel sikerült is<br>
( a tűzoltástudomány &quot; száraz tűzoltás &quot; témakörébe sorolja,<br>
gyakorlatilag házilagosan a kerti permetezőgéppel megoldható )<br>
<br>
&gt; Nem tüzelési, hanem szagmegkötő szempontból.<br>
<br>
ha az alábbinak a negyede lenne csak igaz, akkor is jó lesz<br>
<a href="http://gyogyito-aktiv-szen.hupont.hu" target="_blank">http://gyogyito-aktiv-szen.hupont.hu</a><br>
<br>
<br>
<br>
&gt; Ha, már barkács lista. :-)<br>
&gt;<br>
&gt; Üdv. Tibi<br>
_______________________________________________<br>
Epitesz mailing list<br>
<a href="mailto:Epitesz@lists.javaforum.hu">Epitesz@lists.javaforum.hu</a><br>
<a href="http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz" target="_blank">http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz</a><br>
</blockquote></div><br></div>