<div dir="ltr"><div>Szervusz Zsolt!</div><div><br></div>   Fém tartályt hogyan, mivel érdemes vízállóvá varázsolni? :D (Úgy, hogy bírja a forró vizet is.)<br><div class="gmail_quote"><div><br></div><div>Zománcozással, belülről magnéziumanóddal (-:<br><br></div><div>Ha nyomásálló kell, mindenképp gyáriban gondolkodnék. Azt a technológiát nem nagyon lehet otthon megközelíteni sem. Ha pedig a hegesztést most kezded, a tartálygyártás előtt nagyon sok gyakorlás kell majd.</div><div><br></div><div>Én különben vettem rozsdamentes tartályt hidrofórnak, mert a gagyi kínai egy év alatt tönkrement. Reméltem, hogy örök élet, de az egy mm-es falvastagság kevés volt a 4 barnak, kirepedt. Pedig valamilyen nyomásra volt tervezve, mert a végei gömbölyűek voltak.</div><div><br></div><div>Van itthon három, kb. 30 éves Hajdú bojler. Az egyik bojlerként üzemel, a másik hidrofortartályként. Ez utóbbit belül rozsdamaróztam és lefestettem, hogy tovább bírja. A harmadik kerti zuhanyzó, azt kívül újrafestettem. Ennek az alaplemeze adta meg magát, bár az új volt. Ez kívül-belül ázik, illetve amikor nincs benne víz, nagyon fölhevül. A tartály maga még jó.</div><div><br></div><div>szia: Balázs</div><br></div></div>