[Javalist] DLL-beli C++ asynchronous callback használata JAVA-ból.

Molnár Miklós timortin at gmail.com
2014. Júl. 19., Szo, 14:10:50 CEST


>>>>>>>>>>> 

Azt írtad, hogy C/C++ nyelven van hozzá interfész és ("ha csökevényesen is"), de megírtad és működik. Na, ebben a saját modulban kell saját magadat felkérned arra, hogy nyiss egy portot és onnan/oda is olvass/írj... gyakorlatilag egy C/C++ nyelvű middleware kell, ami erről a socket-ről az ETL meglévő interfészre fordít és viszont... de felőlem lehet JNI is... :)

>>>>>>>>>>> 

 

Jah, hogy erre gondolsz! :-) 

Értelmezésemben szegény ember ott spórol middleware-rel, ahol tud, meg ez már talán „overshoot” lenne esetemben (mondván eleve lenne szabad evvel is küzdenem, workaround feelinggel).

Ha már C, akkor meghagynám a kész cuccot, kiegészíteném pár soros text log-íróval (a logok backupolhatók is egyúttal) és egy magas szintű JAVA-val tetszőlegesen feldolgozható (ami a feladat tulajdonképpen).

Egyébként jogos a felvetés, csak egyrészt nagy motivációm van 100% JAVA-ban dolgozni, másrészt alapvetően érdekel szakmailag az alapprobléma (meg, hogy az Informatica miért nem csinálta meg, ha megcsinálható, és minden ami még ebből következik... ;)).

 

MM

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/javalist/attachments/20140719/a849c10d/attachment.html>


További információk a(z) Javalist levelezőlistáról