[Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2009. Ápr. 30., Cs, 19:45:26 CEST
jhidvegi <jhidvegi at gmail.com> 2009.04.30. 18:42:39 +2h-kor írta:
> > szepygab
> > http://www.foszakacs.hu
>
> Erről jutott eszembe, hogy ezt megkérdezzem, tehát főleg tőled.
>
> Van a mezei kenyérsütőgép (tudom, gagyi... de most nem ez a téma).. Van
> rajta lehetőség, hogy időzítve induljon. Be kell tölteni mindent, mintha
> most kezdeném, csak az nem világos, hogy mi lesz abból a tésztából, amit
> majd csak órák múlva kezd el megművelni a masina.
>
> Nem próbáltam mondjuk ki, megérne egy kísérletet, hogy vajon előre
> összekeveri azért, vagy ott áll a liszt a vízben moccanatlanul, és majd
> valamikor órák múlva nekiáll kavargatni... mi lesz ebből? Működik ez?
és a kavarólap vagy kavarórúd is belesül?
(tehát a sütés után lehet csak kiemelni?)
> Persze gondolom nem csinálták volna meg időzíthetőre a masinát, ha nem
> működne, sőt, olvastam is, hogy van, aki szeret a friss kenyér illatára
> ébredni, ez meg nyilván időzített módon megy, de lehet, hogy ő nem egy
> ilyen előre bekevert, bolti lisztet használ, amiben az élesztő is benne
> van... (Erre is mondom, hogy nyilván nem az a minőség, mint amilyen
> kenyeret egy profi tud sütni a maga által összeállított anyagokból..., de
> ez most ne legyen inkább téma. Nekem ízlenek ezek a készen bekevertek.)
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról