[Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Ápr. 30., Cs, 19:45:26 CEST


jhidvegi  <jhidvegi at gmail.com> 2009.04.30. 18:42:39 +2h-kor írta:

> > szepygab
> > http://www.foszakacs.hu
> 
> Erről jutott eszembe, hogy ezt megkérdezzem, tehát főleg tőled.
> 
> Van a mezei kenyérsütőgép (tudom, gagyi... de most nem ez a téma).. Van 
> rajta lehetőség, hogy időzítve induljon. Be kell tölteni mindent, mintha 
> most kezdeném, csak az nem világos, hogy mi lesz abból a tésztából, amit 
> majd csak órák múlva kezd el megművelni a masina.
> 
> Nem próbáltam mondjuk ki, megérne egy kísérletet, hogy vajon előre 
> összekeveri azért, vagy ott áll a liszt a vízben moccanatlanul, és majd 
> valamikor órák múlva nekiáll kavargatni... mi lesz ebből? Működik ez?

és a kavarólap vagy kavarórúd is belesül? 
(tehát a sütés után lehet csak kiemelni?)
  
> Persze gondolom nem csinálták volna meg időzíthetőre a masinát, ha nem 
> működne, sőt, olvastam is, hogy van, aki szeret a friss kenyér illatára 
> ébredni, ez meg nyilván időzített módon megy, de lehet, hogy ő nem egy 
> ilyen előre bekevert, bolti lisztet használ, amiben az élesztő is benne 
> van... (Erre is mondom, hogy nyilván nem az a minőség, mint amilyen 
> kenyeret egy profi tud sütni a maga által összeállított anyagokból..., de 
> ez most ne legyen inkább téma. Nekem ízlenek ezek a készen bekevertek.)


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról