[Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes

vajk fekete halaloszto at yahoo.co.uk
2009. Ápr. 30., Cs, 19:46:01 CEST


ugy tudom hogy ezert van a leirasban, hogy szaritott, por alaku elesztot kell hasznalj. mert a liszt tetejere szorva nem kap nedvesseget amig nem kell, es bir varni.

vajk




________________________________
From: jhidvegi <jhidvegi at gmail.com>
To: Amatőr építészek és barkácsolók klubja <epitesz at lists.javaforum.hu>
Sent: Thursday, 30 April, 2009 18:42:39
Subject: [Epitesz-barkacs] idozitett kenyersutes

> szepygab
> http://www.foszakacs.hu

Erről jutott eszembe, hogy ezt megkérdezzem, tehát főleg tőled.

Van a mezei kenyérsütőgép (tudom, gagyi... de most nem ez a téma). Van rajta lehetőség, hogy időzítve induljon. Be kell tölteni mindent, mintha most kezdeném, csak az nem világos, hogy mi lesz abból a tésztából, amit majd csak órák múlva kezd el megművelni a masina.

Nem próbáltam mondjuk ki, megérne egy kísérletet, hogy vajon előre összekeveri azért, vagy ott áll a liszt a vízben moccanatlanul, és majd valamikor órák múlva nekiáll kavargatni... mi lesz ebből? Működik ez?

Persze gondolom nem csinálták volna meg időzíthetőre a masinát, ha nem működne, sőt, olvastam is, hogy van, aki szeret a friss kenyér illatára ébredni, ez meg nyilván időzített módon megy, de lehet, hogy ő nem egy ilyen előre bekevert, bolti lisztet használ, amiben az élesztő is benne van... (Erre is mondom, hogy nyilván nem az a minőség, mint amilyen kenyeret egy profi tud sütni a maga által összeállított anyagokból..., de ez most ne legyen inkább téma. Nekem ízlenek ezek a készen bekevertek.)

hjozsi 
_______________________________________________
Epitesz mailing list
Epitesz at lists.javaforum.hu
http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz



      
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090430/bf9b6cc0/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról