[Epitesz-barkacs] húsfüstölés a házban?
szepygab at gmail.com
szepygab at gmail.com
2009. Jan. 27., K, 06:49:23 CET
On 27 Jan 2009 at 5:50, Mágus Bérprogram Demo wrote:
> melyik lenne jobb:
> épületben? melléképületben?
> udvaron egy fatákolmányban?
> h~Nfokszabályozás?
> füsth~ntés 20 celsiusfok alá?
Kiszuperált hűtőszekrény alján, tetején luk, alulról alu
gégecsővel füst bevezet, több méterről, hogy közben hűlhessen. A
felső kivezetésben pillangószeleppel, tolólappal szabályozható
fojtás.
Ha a hűtő működőképes, nyáron is lehet füstölni.
Aki barkácsol egy füstgenerátort, az egész folyamatot
automatizálhatja.
üdv
szepygab
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról