[Epitesz-barkacs] húsfüstölés a házban?

szepygab at gmail.com szepygab at gmail.com
2009. Jan. 27., K, 06:49:23 CET


On 27 Jan 2009 at 5:50, Mágus Bérprogram Demo  wrote:
> melyik lenne jobb:
> épületben? melléképületben? 
> udvaron egy fatákolmányban?
> h~Nfokszabályozás? 
> füsth~ntés 20 celsiusfok alá?
Kiszuperált hűtőszekrény alján, tetején luk, alulról alu 
gégecsővel füst bevezet, több méterről, hogy közben hűlhessen. A 
felső kivezetésben pillangószeleppel, tolólappal szabályozható 
fojtás.
Ha a hűtő működőképes, nyáron is lehet füstölni.
Aki barkácsol egy füstgenerátort, az egész folyamatot 
automatizálhatja.

üdv

szepygab


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról