[Epitesz-barkacs] tartály méretezés
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2009. Jún. 20., Szo, 07:16:31 CEST
<szepygab at gmail.com> 2009.06.20. 06:59:30 +2h-kor írta:
> Mágus Bérprogram Demo írta 20 Jun 2009 6:56 levelében:
> > mert így pl 50üvegnyi konzerv h~Nkezelése megoldható lenne
> Tedd a bal kezed a jobb szívedre: hányszor kell _egyszerre_
> hőkezelned 50 üvegnyi konzervet?
fagyasztóláda előtti életemben a 3üvegenkénti (kuktával) 2óránként
nagyon macerás volt. (zöldbab, borsó, kukorica esetén pl a 112celsius
csodásan sikerült)
a mai energiaárak mellett újból gondolkodnék üveges konzerváláson,
mert egy jó konzerv röhögve eláll áram nélkül is, pl. kisebb láda elegendő
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról