[Epitesz-barkacs] tartály méretezés

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Jún. 20., Szo, 07:16:31 CEST


 <szepygab at gmail.com> 2009.06.20. 06:59:30 +2h-kor írta:

> Mágus Bérprogram Demo  írta 20 Jun 2009  6:56 levelében:
> > mert így pl  50üvegnyi konzerv h~Nkezelése megoldható lenne
> Tedd a bal kezed a jobb szívedre: hányszor kell _egyszerre_ 
> hőkezelned 50 üvegnyi konzervet? 

fagyasztóláda előtti életemben a 3üvegenkénti (kuktával) 2óránként
nagyon macerás volt. (zöldbab, borsó, kukorica esetén pl a 112celsius 
csodásan sikerült)

a mai energiaárak mellett újból gondolkodnék üveges konzerváláson,
mert  egy jó konzerv röhögve eláll  áram nélkül is, pl. kisebb láda elegendő




További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról