[Epitesz-barkacs] kinek van tapasztalata tejoltó, meg sajtkészítés témában?
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2009. Már. 21., Szo, 16:02:40 CET
jhidvegi <jhidvegi at gmail.com> 2009.03.21. 16:47:28 +1h-kor írta:
> Acs Gabor wrote:
>
> >> aztán majd az is kérdés lesz, mennyire tej az a tej, amit használsz.
> Asszem a mizónak van ún. teljes teje. Nem mondom, hogy rohadt olcsó, de
> tényleg elég töménynek hat, kóstoltam. (Amúgy is, korábban bevásároltam
> egy halomféle ilyen dobozos tejet, hogy melyik a legelfogadhatóbb
> számomra, és a mizo nyert. És nem érdekelt, hogy kié, honnan származik...
> akkoriban nem is tudtam.)
termelőtől vásárolt házi tej, (nincs homogénezve, és a 2,8%-ot meghaladja)
nincs lefölözve,
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról