[Epitesz-barkacs] kinek van tapasztalata tejoltó, meg sajtkészítés témában?

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Már. 21., Szo, 16:02:40 CET


jhidvegi  <jhidvegi at gmail.com> 2009.03.21. 16:47:28 +1h-kor írta:

> Acs Gabor wrote:
> 
> >> aztán majd az is kérdés lesz, mennyire tej az a tej, amit használsz.
 
> Asszem a mizónak van ún. teljes teje. Nem mondom, hogy rohadt olcsó, de 
> tényleg elég töménynek hat, kóstoltam. (Amúgy is, korábban bevásároltam 
> egy halomféle ilyen dobozos tejet, hogy melyik a legelfogadhatóbb 
> számomra, és a mizo nyert. És nem érdekelt, hogy kié, honnan származik... 
> akkoriban nem is tudtam.) 

termelőtől  vásárolt házi tej, (nincs homogénezve, és a 2,8%-ot meghaladja)
nincs lefölözve, 

 


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról