[Epitesz-barkacs] tapasztalat: tejoltó témában
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2009. Már. 23., H, 19:02:13 CET
<szepygab at gmail.com> 2009.03.23. 19:51:24 +1h-kor írta:
> On 23 Mar 2009 at 19:42, Hofferek Attila wrote:
> > És ebb~Nl milyen sajt lesz, és hogy hell tovább kezelni? A sajtban az
> > utógondozás a pláne, nem az els~N hét.
> Friss sajt.
friss sajt biztosan lesz
> Én is próbálkoztam vele, de folyton meg akart penészedni, pedig
> nem roquefort lett volna belőle :-(
a tv-ben láttam, hogy sóval dörzsölik be (a penész miatt?), meg
hetente lemossák, meg ilyen érdekeset
> Nem könnyű házilag biztosítani a megfelelő csíraszegény,
> hőmérsékletű és páratartalmú érlelési körülményeket.
tényleg, milyen feltételeket kellene biztosítani?
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról