[Epitesz-barkacs] tapasztalat: tejoltó témában

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Már. 23., H, 19:02:13 CET


 <szepygab at gmail.com> 2009.03.23. 19:51:24 +1h-kor írta:

> On 23 Mar 2009 at 19:42, Hofferek Attila wrote:
> > És ebb~Nl milyen sajt lesz, és hogy hell tovább kezelni?  A sajtban az
> > utógondozás a pláne, nem az els~N hét.
> Friss sajt.

friss sajt biztosan lesz

> Én is próbálkoztam vele, de folyton meg akart penészedni, pedig 
> nem roquefort lett volna belőle :-(

a tv-ben láttam, hogy sóval dörzsölik be (a penész miatt?), meg
hetente lemossák, meg ilyen érdekeset

> Nem könnyű házilag biztosítani a megfelelő csíraszegény, 
> hőmérsékletű és páratartalmú érlelési körülményeket.

tényleg, milyen feltételeket kellene biztosítani?


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról