[Epitesz-barkacs] mobil füstölő?

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Már. 25., Sze, 09:42:56 CET


jhidvegi  <jhidvegi at gmail.com> 2009.03.25. 09:59:03 +1h-kor írta:

> Hofferek Attila wrote:
> 
> > Marnírozott keszeg például. Elősütött keszeget ecetes lében,
> > hagymával, reszelt sárgarépával áztatod, isteni finom lesz kb 1 hét
> > után, és a szálkát puhára oldja az ecet.
> 
> 1 hét? Nincs gyorsabb? Mit tenne a sósav? :) Előemésztett hal. :-) Nincs 

sósavval kezdődik a maggikocka  gyártása is, és lúggal közömbosítik a végén
így lesz sós

tiszta sósavat pedig háziag elő tudsz állítani
 


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról