[Epitesz-barkacs] mobil füstölő?
jhidvegi
jhidvegi at gmail.com
2009. Már. 25., Sze, 10:48:23 CET
Hofferek Attila wrote:
>> 1 hét? Nincs gyorsabb? Mit tenne a sósav? :) Előemésztett hal. :-)
>
> Egyes receptek 1-2 napot írnak, az elősütéstől függ.
És ha nyers hal a starthelyzet?
> Heck?
Igen, az szokott lenni.
> 20-30 kilós busák is vannak, nem is túl ritka.
Komolyan? Persze az már kissé túlzás, de ha lehet kapni...
> Majdnem minden tengeri halban van szálka, de mondjuk egy 200 kilós
> tonhal legkisebb szálkája is csirkecsont méretű. A cápában pl nincs,
> annak csak az állkapcsa marad fenn miután a teste elenyészik.
Aha. Szóval az elvem bejönni látszik, arányosan nagyobb (vagy még
progresszívebben nő) a szálka mérete a hal méretével. Akkor asszem ez lesz
a stratégia, böszme nagy halakat kell venni.
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról