[Epitesz-barkacs] megjavult fogyasztasmero 1.

szepygab at gmail.com szepygab at gmail.com
2009. Május. 24., V, 16:16:47 CEST


Mágus Bérprogram Demo  írta 24 May 2009  9:57 levelében:
> ez mennyire autentikus? 
Nincs baj az autenticitásával.
Alapvetően két módszer létezik. Az egyik megalvasztja, megfőzi a vért 
és ledarálva adja hozzá a töltelékhez. Ez nem lesz olyan egységesen 
sötét színű, mint a friss vérrel készülő, hiszen darabokban kerül 
bele, nem oszlik el olyan finoman. 
A másik módszer - én ezt ismerem gyakoribbnak - a felfogott vért 
azonnal megsózza, és keveri amíg kihűl. Így nem áll össze tömbbé, 
folyadék marad. Így öntik hozzá a töltelékhez, ami egyenletesen piros 
lesz. Ezzel a módszerrel sokkal lágyabb lesz a töltelék a beletöltött 
folyadéktól. Kicsit nehezebb tölteni és óvatosabban kell vele bánni, 
míg megabálják.
 
> vagy mi lenne a zsemlekockás véreshurka szempontjából?
Az a finom :-)
Lévén a zsemle jobb nedvszívó, mint a főtt rizs, segít sűrűbbé tenni 
a tölteléket.

Udv

szepygab
http://jokaja.hu



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról