[Epitesz-barkacs] megjavult fogyasztasmero 1.
szepygab at gmail.com
szepygab at gmail.com
2009. Május. 24., V, 16:16:47 CEST
Mágus Bérprogram Demo írta 24 May 2009 9:57 levelében:
> ez mennyire autentikus?
Nincs baj az autenticitásával.
Alapvetően két módszer létezik. Az egyik megalvasztja, megfőzi a vért
és ledarálva adja hozzá a töltelékhez. Ez nem lesz olyan egységesen
sötét színű, mint a friss vérrel készülő, hiszen darabokban kerül
bele, nem oszlik el olyan finoman.
A másik módszer - én ezt ismerem gyakoribbnak - a felfogott vért
azonnal megsózza, és keveri amíg kihűl. Így nem áll össze tömbbé,
folyadék marad. Így öntik hozzá a töltelékhez, ami egyenletesen piros
lesz. Ezzel a módszerrel sokkal lágyabb lesz a töltelék a beletöltött
folyadéktól. Kicsit nehezebb tölteni és óvatosabban kell vele bánni,
míg megabálják.
> vagy mi lenne a zsemlekockás véreshurka szempontjából?
Az a finom :-)
Lévén a zsemle jobb nedvszívó, mint a főtt rizs, segít sűrűbbé tenni
a tölteléket.
Udv
szepygab
http://jokaja.hu
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról