[Epitesz-barkacs] suto hoszigetelese
Palasik Sandor
palasik at mail.datanet.hu
2009. Május. 30., Szo, 15:42:36 CEST
> Valóban van néhány recept, ahol fakanál nyelével ki kell támasztani a
> sütőajtót - pl. habcsók - de sok recept meg inkább vizes edény
> behelyezését írja el, hogy legyen benn elég pára - pl. kenyérsütés.
Ja, ha belegondolunk, hogy a relatív és abszolút páratartalom hogy függ
össze, akkor egy sütőben leginkább csak sivatagi szárazság lehet, hacsak nem
levest "sütnek" benne.
Nekünk is ilyen van. Jó a hőszigetelése plusz van körülötte egy plusz
szellőzés, ami állandóan megy, ha be van kapcsolva, de az nincs
összefüggésben a belsejével.
Palasik Sándor
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról