[Epitesz-barkacs] suto hoszigetelese

Palasik Sandor palasik at mail.datanet.hu
2009. Május. 30., Szo, 15:42:36 CEST


> Valóban van néhány recept, ahol fakanál nyelével ki kell támasztani a
> sütőajtót - pl. habcsók - de sok recept meg inkább vizes edény
> behelyezését írja el, hogy legyen benn elég pára - pl. kenyérsütés.

Ja, ha belegondolunk, hogy a relatív és abszolút páratartalom hogy függ 
össze, akkor egy sütőben leginkább csak sivatagi szárazság lehet, hacsak nem 
levest "sütnek" benne.

Nekünk is ilyen van. Jó a hőszigetelése plusz van körülötte egy plusz 
szellőzés, ami állandóan megy, ha be van kapcsolva, de az nincs 
összefüggésben a belsejével.

Palasik Sándor



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról