[Epitesz-barkacs] radiátor csobogás - termosztát beállítás

vajk fekete halaloszto at yahoo.co.uk
2009. Okt. 22., Cs, 00:26:22 CEST


1. villanydobozok fole kell tenni egy masikat, aminek levagtad az aljat.
2. venni kell uj hosszu szemescsavart a bejovo legkabelekhez
3. a gazcsovet nem szabad elburkolni, de egyes szolgaltatoknal megis. gazorat sem, de egyes szolgaltatoknal bizonyos feltetelekkel megis. vagy hornyot hagysz neki, vagy bele kell toldani. utobbi hivatalosan terv, jovahagyas, oraleszereles, kivitelezes, meo-atvetel, orafelszereles. nemhivatalosan kornyekbeli gazszerelo megcsinalja es kesz. ha valaki hianyolja az engedelyt, megmondod, hogy megbiztad a szerelot hogy intezzen el mindent, nala vannak a papirok, te ehhez nem ertesz.

4. esocsatornahoz elvileg nem kell nyulni, de helyzetfuggo. ha a 10 centi miatt nagyon kicsi lesz az ereszed, rossz esetben szarufakat kell toldani, plusz sor cserepet felrakni, stb.

ha a haz foldszintes, nemmagas, akkor mezei komuvesbakrol megcsinaljak, es jo esellyel van is nekik. ha 8m magasan van az eresz, es feljebb a haromszogfal, akkor baromi sok penz elmegy allvanyozasra. kis begyakorolt brigad lehet bevallalja guruloallvanyrol, de necces. a szinezes marhara megallas nelkul kell tortenjen, kulonben csikos lesz. (szaknyelven zsidos)

szamokat amikbe nekem kerult mar fejbol nem tudom, es elegge el is avultak. szumma szerintem 7-8ezer/m2-el saccolhatsz. a 10centis hungarocell ezer-ezerketto mostanaban, ugyhogy az araban nem az a nagy tetel.

azzal kell meg foglalkozni, hogy marha vastag lesz a fal, kellenek uj parkanyok sokpenzert, es a keskeny ablakok nagyon lores alakuak lesznek. kocsog kivitelezo hajlamos benthagyni a regi muko parkanyt, mert a hungarocellbe konnyebb parkany alaku lukat faragni, mint a parkanyt leverni a helyerol. pedig a muko eleg szar hoszigetelo, latszani meg ugysem fog.

az ablakkavara korben bemennek ket centis lappal, ami igazibol hotechnikailag komoly hezag lesz a megoldason. ha raersz, meg az athidalo rendesen tullog az ablakon, akkor nagyflex-gyemanlap komboval faraghatsz a kavabol, hogy 5 centis, vagy akar 10-es lap odaferjen.

vajk




________________________________
From: Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu>
To: Amatőr építészek és barkácsolók klubja <epitesz at lists.javaforum.hu>
Sent: Wednesday, 21 October, 2009 22:23:04
Subject: Re: [Epitesz-barkacs] radiátor csobogás - termosztát beállítás

És a kérdés mésodik része? Ki szokták emelni a szigetelésből a homlokzaton futó gázcsövet? Mert itt akkor bele is kell toldani...
Meg az ereszcsatornát is alakítani kell akkor, meg sokmindenszart.
_______________________________________________
Epitesz mailing list
Epitesz at lists.javaforum.hu
http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz



      
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20091021/568343ef/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról