[Epitesz-barkacs] fagyasztó szekrény fogyasztás

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
2010. Sze. 1., Sze, 11:12:19 CEST


Azt is meg kell nézni mielőtt megveszed, mivel adalékolták. Sóletből is, 
másból is van adalékmentes.


Gábor

jhidvegi írta:
> Hofferek Attila wrote:
>
>> Nekem az a regi nagy dobozos solet konzerv kifejezetten izlett, foleg
>> ah melegites utan feltuningoltam nyers hagymakarikakkal, az valami
>> isteni volt.
>
> És ugye nem kellett hozzá mélyhűtő. :-)
> Ma már nem jók ezek a konzervek. Egy időben vettem ilyen-olyan 
> mindenféle konzervet, és az elfogyasztásuk után azt tapasztaltam, hogy 
> kilépve az udvarra olyan szagot éreztem mindig, mintha valaki 
> elgyújtott volna egy egész doboz gyufát. Mérgelődtem is miatta, hogy 
> ki az a barom.... (Nem szeretem a gyufa szagát.)
>
> Aztán rájöttem, hogy ezekben a kib..tt konzervekben van valami olyan 
> anyag, ami kiváltja ezt a dolgot. Nincs bajom az ízével, szagával, 
> semmi gond, de utána mindig érzem a gyufaszagot.
>
> Én megértem, hogy adalékolni kell különféle okokból, de régen miért 
> nem kellett? A konzervben az a jó, hogy lehetséges a csíramentes 
> lezárás, tehát elvileg nem romlana meg akkor se, ha semmit nem adnának 
> hozzá. Üzleti célú lehet, de ráfagynak, mert szerintem pont ezek miatt 
> sokkal kevesebben veszik.
>
> hjozsi
> _______________________________________________
> Epitesz mailing list
> Epitesz at lists.javaforum.hu
> http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz
>
> _____________ NOD32 5414 (20100901) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról