[Epitesz-barkacs] WOKhoz kicsifaszenes

Hofferek Attila hofi at soka.co.hu
2011. Ápr. 4., H, 09:18:39 CEST


2011.04.04. 9:15 keltezéssel, jhidvegi írta:
> Na de akkor ügyesebben forgatod, mint amit valaha is láttam a tv-ben pl.
> Ha úgy forgatom, hogy egyik rányban gyorsan, a másikban lassan, akkor

Igen, így forgatom.

> maga az étel is átfordul. Ha viszont az úgyszokták, meg hagyomány...
> alapon rángatják, az étel végig egy helyben marad.
>
> És mi van, ha jól sikerül a tűz, szépen egyenletesen melegít mindenütt?
> Akkor lehet, hogy nem is kell forgatni? :-)

Ha látom, hogy mindenütt egyenletesen forr, és átforog az egész magától, 
akkor eszemben sincs forgatni l'art pour l'art, mert az "úgykő".


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról