[Epitesz-barkacs] Műanyag konyhapult?
cst
maguspr at freemail.hu
2011. Okt. 8., Szo, 09:42:44 CEST
bevallom, hogy nálam a sütőből kiemelt 180celsiusos tepsit
is minden hókuszpókos előkészítés nélkül ki kell bírnia.
ha nem bírja ki, rohadjon meg, a pozdorjalapok ezt nem szeretik
sajnos gránitlapra nem telik, de a pozdorjalapokat
nem szeretem ( nem én vagyok a konyhapultért, hanem
a konyhapult bírjon ki engem )
----------
http://www.marvanygranit.hu/konyhapult/
Miért gránit?
A gránit munkalapok fényűző megjelenést kölcsönöznek a konyhának.
Hőálló és keményebb az acélnál -a gránit munkalapra akár a sütőből
kivett forró edényeket is nyugodtan rátehetjük
----------
-----Original Message-----
From: Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu>
2011.10.08. 5:50 keltezéssel, cst írta:
> természetesen nézőpont kérdése, de ha egy "munkaasztal" a forróvízes edény
> alatt
> felhólyagosodik, az (szerintem) nem "konyhabútor".
Te a konyhaasztalra is leteszed csak úgy a forrót, vagy az alá azért
teszel edényalátétet?
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról