[Epitesz-barkacs] konfitálás

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
2009. Aug. 17., H, 12:50:59 CEST


A sóslét leöntöttem, csak zsír alatt főztem. Igazából sütőben szokás, de 
nem volt kéznél akkora edény, ami bírná a sütőt, úgyhogy ment fel a 
lapra. Finom lett. De referencia képpen legközelebb kipróbálom a sima 
vizes főzést. Asszony meg sütni szerette volna, hogy ropogjon.



Gábor

2009.08.17. 11:47 keltezéssel, Hofferek Attila írta:
> Acs Gabor írta:
>> Így csináltam tegnap:
>> Vettem egy szép csülköt, beáztattam 4-5 órát 6%-os sósvízbe, betettem 
>> egy fazékba, rádobtam 2,5kg zsírt, egy marék fokhagymát, és sütöttem 
>> 5 órát a tűzhely legkisebb lángján.
>
> A zsírt a sós lével mindennel együtt kapta meg, vgy a sós lét 
> leöntötted róla előbb? A tűzhely az a sütő részt jelenti neked, vagy 
> csak simán feltetted a három közül valamelyik ,,lapra''?
> _______________________________________________
> Epitesz mailing list
> Epitesz at lists.javaforum.hu
> http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz
>
> _____________ NOD32 4341 (20090817) Információ _____________
>
> Az üzenetet a NOD32 antivirus system megvizsgálta.
> http://www.nod32.hu
>
>
>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090817/abb3058b/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról