[Epitesz-barkacs] koltoztetes

vajk fekete halaloszto at yahoo.co.uk
2009. Aug. 23., V, 18:52:05 CEST


ha magadnak raksz rendet, lesz esely hogy emlekszel ra hogy mid van es hova tetted. ha masok raknak neked rendet, total felesleges az egesz.

vajk




________________________________
From: Hofferek Attila <hofi at soka.co.hu>
To: Amatőr építészek és barkácsolók klubja <epitesz at lists.javaforum.hu>
Sent: Saturday, 22 August, 2009 23:04:32
Subject: Re: [Epitesz-barkacs] koltoztetes

jhidvegi írta:
> Ezzel a "jó lesz még valamire" dologgal vigyázni kell - mondom sok év tapasztalatából.
> Ha dobozolsz, akkor valami elég részletes leltárfélét is érdemes kreálni, amit jól átlátsz. Ha nem, akkor tutira a felejtés homályába borul a zöme annak, ami van. Én már nemegyszer vásároltam olyan anyagot, ami volt itthon, csak nem tudtam már róla.

Eddi gén soha életemben nem laktam olyan helyen, ahol egy 5 nm-es spejznél nagyobb műhelyem lett volna (kisebb megszakításokkal belvárosi vagyok amióta élek), de még így is előfordul olyan, hogy valamit a kezembe veszek, és elcsodálkozom, hogy nekem ilyenem is van, aztán persze előjön, hogy ez anno milyen olcsó volt a bótba, aztán bespejzoltam belőle. Most meg, hogy a nyakamba szakadt 30 nm garázs+műhely, meg még ennyi padlás, ahol már az előző gazda is ,,hobbiszobát'' üzemeltetett, előre félek, hogy mi szart fogok én oda begyűjtögetni.

> Most meg már akkora a lomos, hogy a rendezés óriási meló lenne. Ez lesz az egyik programom a nagy távozás előtt, bár mondta valaki, hogy nem érdemes sokat foglalkozni vele, mert az örökösök 2 nap alatt megoldják. Van benne valami. Azért lehet, hogy megpróbálom mégis én megoldani.

Segítsünk? Szerintem páran egy fél nap alatt rendet vágunk, főleg ha még lomi időre időzíted, meg van oldva az elhordás is, egyik fele általunk, másik fele a lomis cigányok által, harmadik fele meg a kukásoké :-)
_______________________________________________
Epitesz mailing list
Epitesz at lists.javaforum.hu
http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/epitesz



      
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090823/584681d7/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról