[Epitesz-barkacs] vákumos tárolóedény
Mágus Bérprogram Demo
magus.demo at dpg.hu
2009. Jún. 17., Sze, 08:42:59 CEST
<szepygab at gmail.com> 2009.06.17. 08:05:45 +2h-kor írta:
> Mágus Bérprogram Demo írta 17 Jun 2009 7:47 levelében:
> > zepter vacsy vákumos tárolóedény állítólag szupi
> Annyiért én is szupi vagyok :-))
>
> A vákuumcsomagolás régi trükk, működik.
> Az ipari vákuumcsomagolók 99 % fölötti vákuummal dolgoznak, egy ilyen
> kézi pumpa jó esetben 30 %-kal.
> Egy külső zacskós, jó vákuummal dolgozó fóliahegesztő 40-60 eFt.
> Egy bordás fenekű, többrétegű fóliából készült vákuumzacsi, mérettől
> függően 5-20 Ft.
A vákuum alatt főzött,. +3°-ra lesokkolt ételek eltarthatósági ideje +3°C-os hűtőben
legalább. legalább 3-4 hét!
www.fw.hu/elinet/pulyka/projekt.ppt
akkor ez lecsökkentené a hűtőszekrények áramfelvételét
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról