[Epitesz-barkacs] vákumos tárolóedény

Mágus Bérprogram Demo magus.demo at dpg.hu
2009. Jún. 17., Sze, 08:42:59 CEST


 <szepygab at gmail.com> 2009.06.17. 08:05:45 +2h-kor írta:

> Mágus Bérprogram Demo  írta 17 Jun 2009  7:47 levelében:
> > zepter vacsy vákumos tárolóedény állítólag szupi
> Annyiért én is szupi vagyok :-))
> 
> A vákuumcsomagolás régi trükk, működik.
> Az ipari vákuumcsomagolók 99 % fölötti vákuummal dolgoznak, egy ilyen 
> kézi pumpa jó esetben 30 %-kal.
> Egy külső zacskós, jó vákuummal dolgozó fóliahegesztő 40-60 eFt.
> Egy bordás fenekű, többrétegű fóliából készült vákuumzacsi, mérettől 
> függően 5-20 Ft.


A vákuum alatt főzött,. +3°-ra lesokkolt ételek eltarthatósági ideje +3°C-os hűtőben 
legalább. legalább 3-4 hét! 
www.fw.hu/elinet/pulyka/projekt.ppt 

akkor ez lecsökkentené a hűtőszekrények  áramfelvételét



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról