[Epitesz-barkacs] vákumos tárolóedény

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
2009. Jún. 17., Sze, 09:56:57 CEST


A konfitálásban nincs vákuum, az zsír alatt történik.
Sőt jókaja leírásában sem láttam szót vákuumról!


Gábor

2009.06.17. 9:36 keltezéssel, Mágus Bérprogram Demo írta:
> Acs Gabor  <agabor at electrodesign.hu> 2009.06.17. 09:16:39 +2h-kor írta:
>
>   
>> Ez egy sima, akárhol kapható sütőzacskó volt? Szerinted nem érdemes 
>> megküldeni a biztonság kedvéért úgy 90 fokkal?
>> Lehet, hogy már írtam, én kacsacombot konfitáltam úgy fél éve, az valami 
>> csoda volt!
>>     
>
> Te hogyan tudtad vákumozni?
>
>   
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090617/ded991e7/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról