[Epitesz-barkacs] zepter vacsy vákumos tárolóedény

Zoltán Radó elektro1.zrado at t-online.hu
2009. Jún. 17., Sze, 10:15:58 CEST


Hali!

Nekünk a hűtőhöz adtak ilyet, két edénnyel. Ebben is meg tud bármi
penészedni, de kb 2x annyi idő alatt.
Talán 2x fordult elő 4 év alatt, hogy "elment" a vákum belőle - 2 hét
után is vákum van benne.
Bizonyos kajának nem feltétlen jó - leginkább látványban. A kis rúd Orsi
sajtospárizsi pl. végighasad hosszában. A nagy lyukú sajtok is
hajlamosak hasadni. De ez végülis logikus...

Mi folyamatosan használjuk, bejött...

Z.


> zepter vacsy vákumos tárolóedény állítólag szupi

> A VacSy® alapeleme a pumpa és a különböző tárolóedények. 
> A szabadalmaztatott vákuumpumpa kiszívja a levegőt a tárolóedényekből
> ---------
> aztán ilyet is olvastam

> http://www.euroquality.hu/6_vakuum/vakuum.html

> TÁROLÁS SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN: 
> Az így tárolt élelmiszerek is frissek, változatlan minőségűek
> maradnak a vákuumozásnak köszönhetően.

> HŰTVE TÁROLÁS:
> Nincs oxidáció. Különféle ételtípusok egymás mellett is tárolhatók.
> Hal, hús, sajt: tovább marad friss, szaganyagok nélkül. Virsli,
> sonka: hosszabb tárolás tartósítószerek nélkül. 
> ---------

> Tapasztalatok?




További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról