[Epitesz-barkacs] zepter vacsy vákumos tárolóedény

szepygab at gmail.com szepygab at gmail.com
2009. Jún. 18., Cs, 15:26:15 CEST


jhidvegi írta 18 Jun 2009  15:18 levelében:
> A vastag talp el tudja osztani a hŃt, és jó beállítással nem ég oda.
> Bizonyos többletteljesítményre szükség van, mert az edény többi
> felületén leadott hŃt is be kell vinni. Ez marad el a sütŃnél. 
Ott a sütő köpenyén át távozó, beépített készülékeknél hűtőventilátor 
által kifújt meleget kell pótolni.
 
> Már elfilóztam rajta, de még nem próbáltam ki: mi lenne, ha hideg 
> gyńmölcsöt raknék üvegbe kompótként, persze épeket, és vákuumszivattyúval
> szívnám meg annyira, hogy a lé felforrjon benne, és így zárnám le? Nincs
> kizárva, hogy ez is ép maradna fŃzés nélkül is, de erre már nem vennék
> mérget.
Tartok tőle, hogy a romlást okozó mikroorganizmusok között akad 
anaerob is.

Udv

szepygab
http://jokaja.hu



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról