[Epitesz-barkacs] zepter vacsy vákumos tárolóedény
szepygab at gmail.com
szepygab at gmail.com
2009. Jún. 18., Cs, 15:26:15 CEST
jhidvegi írta 18 Jun 2009 15:18 levelében:
> A vastag talp el tudja osztani a hŃt, és jó beállítással nem ég oda.
> Bizonyos többletteljesítményre szükség van, mert az edény többi
> felületén leadott hŃt is be kell vinni. Ez marad el a sütŃnél.
Ott a sütő köpenyén át távozó, beépített készülékeknél hűtőventilátor
által kifújt meleget kell pótolni.
> Már elfilóztam rajta, de még nem próbáltam ki: mi lenne, ha hideg
> gyńmölcsöt raknék üvegbe kompótként, persze épeket, és vákuumszivattyúval
> szívnám meg annyira, hogy a lé felforrjon benne, és így zárnám le? Nincs
> kizárva, hogy ez is ép maradna fŃzés nélkül is, de erre már nem vennék
> mérget.
Tartok tőle, hogy a romlást okozó mikroorganizmusok között akad
anaerob is.
Udv
szepygab
http://jokaja.hu
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról