[Epitesz-barkacs] palmatex erősragasztó kérdés ? /izsi-izsi

Acs Gabor agabor at electrodesign.hu
2009. Már. 7., Szo, 17:57:13 CET


És mennyire tartós ez az alacsony hőmérsékleten kezelt házi felvágott?
Azért is érdekes nekem ez a technika, mert mostanában többféle kaját 
készítettem konfitálással, de ott 80-90 fok kell és 5-10 óra.


Gábor

2009.03.07. 17:18 keltezéssel, szepygab at gmail.com írta:
> On 7 Mar 2009 at 17:05, Acs Gabor wrote:
>   
>> Ez a párizsitechnológia nagyon megtetszett! Ezen az alacsony 
>> h~Nmérsékleten is rendesen megf~N, elpusztul benne pl. a
>> galandféreg-pete?
>>     
> Eleve benne sem lehet, ha nem zugtartásból és -vágásból van a 
> hús. 
> Egyébként igen, elpusztul. A fehérjék 42 fok fölött kezdenek 
> kicsapódni, azért is számít az afölötti láz életveszélyesnek.
>
>   

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lists.javaforum.hu/pipermail/epitesz/attachments/20090307/53c13861/attachment.html>


További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról