[Epitesz-barkacs] fozes: nagy hus egyben sutese
Topybear
topylista1 at topybear.hu
2011. Jan. 1., Szo, 14:12:32 CET
> Nekem inkább az a gyanús, hogy 65 fokon elpusztul-e minden
> nemkívánatos dolog. A kacsatojást állítólag 20 percig kell főzni a
> szalmonella miatt, persze ebben biztos van rátartás is bőven.
> Nálunk gázsütő van, szóval a 60-150 közötti hőmérsékletek ugrottak, de
> vízfürdőt azt könnyen lehet készíteni, lehet utánanézek.
>
> Üdv.: gyapo
Sütőhőmérő + fakanál. Előbbivel méred a benti hőfokot, utóbbival meg
kitámasztod a sütő ajtaját. :)
Kicsit játszani kell, amíg belövi az ember, hogy mennyire legyen nyitva
az ajtó adott hőmérséklethez, meg időnként rá kell nézni, hogy szépen
tartja-e, de működik. :)
Topy
További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról