[Epitesz-barkacs] fozes: nagy hus egyben sutese

Topybear topylista1 at topybear.hu
2011. Jan. 1., Szo, 14:12:32 CET


> Nekem inkább az a gyanús, hogy 65 fokon elpusztul-e minden 
> nemkívánatos dolog. A kacsatojást állítólag 20 percig kell főzni a 
> szalmonella miatt, persze ebben biztos van rátartás is bőven.
> Nálunk gázsütő van, szóval a 60-150 közötti hőmérsékletek ugrottak, de 
> vízfürdőt azt könnyen lehet készíteni, lehet utánanézek.
>
> Üdv.: gyapo

Sütőhőmérő + fakanál. Előbbivel méred a benti hőfokot, utóbbival meg 
kitámasztod a sütő ajtaját. :)
Kicsit játszani kell, amíg belövi az ember, hogy mennyire legyen nyitva 
az ajtó adott hőmérséklethez, meg időnként rá kell nézni, hogy szépen 
tartja-e, de működik. :)

Topy



További információk a(z) Epitesz levelezőlistáról